προώθηση διαφήμιση

 


Οδηγός Αγοράς


  Συνεργασίες

Θέσεις Εργασίας


  Διαφήμιση
  Αγγελίες

Επικοινωνείστε μαζί μας


Καταχωρείστε το site σας

 

 

 

 

  Το σημαντικότερο τμήμα λειτουργίας ενός site είναι η προώθησή του και η γνωριμία του στους χρήστες του internet ούτως ώστε να αποκτήσει επισκεψιμότητες και η επένδυση που έγινε να αρχίσει να αποδίδει. Δυστηχώς παρατηρείται το φαινόμενο της περιορισμένης ή και ακόμη ανύπαρκτης προώθησης του site και δήλωσή του στις μηχανές αναζήτησης: Υπάρχουν 3 βασικοί τρόποι προώθησης
1. Βασική προώθηση (Καταχώρηση του site σας στις μηχανές αναζήτησης Ελληνικές και Ξένες) (Πακέτα 1,2). Δηλαδή οι ιστοσελίδες σας προωθούνται χωρίς καμία άλλη παρέμβαση σε μηχανές αναζήτησης.
2. Βελτίωση των βασικών σελίδων του site και προώθηση Δηλαδή παρέμβαση στον κώδικα και το υλικό των σελίδων ώστε να έχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στις μηχανές αναζήτησης . Αυτό κρίνεται αναγκαίο για τη βέλτιστη επιτυχία της προώθησης μέσω μηχανών αναζήτησης και των άλλων διαφημιστικών μέσων (Πακέτο 3).
3. Χρήση συνδυασμού τρόπων διαφήμισης προώθησης (Πακέτο 4). Δηλαδή χρήση εναλλακτικών τρόπων προώθησης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ περαν των μηχανών αναζήτησης π.χ. BANNERS - Κατευθυνόμενα emails.
4. Oλοκληρωμένη προώθηση: Συνδυασμός όλων των προσφερόμενων πακέτων με παρέμβαση στις ιστοσελίδες, προώθηση στις μηχανές αναζήτησης και συνδιασμού προωθητικών ενεργειών στο διαδίκτυο

Βασική προώθηση (Καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης)
Περιλαμβάνει χειροκίνητη καταχώρηση της ιστοσελίδας στα δέκα σημαντικότερα directories - μηχανές αναζήτησης και αυτόματη καταχώρηση σε 100 ακόμα directories και FFA σελίδες. Η τελική αναφορά βελτίωσης θέσης παραδίδεται με την παρέλευση εξαμήνου από την έναρξη της προώθησης. Παρ' όλο που τα πρώτα αποτελέσματα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από την πρώτη κιόλας βδομάδα.
Σημείωση: ο ελάχιστος χρόνος αποτελέσματος διαφήμισης καθορίζεται από τις μηχανές αναζήτησης και ποικίλει από μερικές μέρες (altavista) μέχρι μερικούς μήνες (yahoo):
10 Σημαντικότερες Λίστες και μηχανές αναζήτησης
http://www.webcrawler.com   http://www.altavista.com
http://www.excite.com          http://www.google.com
http://www.hotbot.com         http://infoseek.go.com
http://www.lycos.com           http://www.mckinley.com  
http://www.yahoo.com          http://www.northernlight.com
http://www.pathfinder.gr
 

Τιμή: 203 ευρώ

                                                                                                     
                                                                                                       

   

 


 


 


 

 

 

 

Βασική προώθηση με αναφορά θέσης
Όπως στο πακέτο 1 Βασική προώθηση (ενημέρωση Search Engines) αλλά με μηνιαία αναφορά θέσης σελίδας στις δέκα μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης. Τιμή: 203 ευρώ και 30 ευρώ το μήνα
Βελτίωση των σελίδων και προώθηση
Βελτιστοποίηση κώδικα σελίδας για προώθηση στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης:
Επιλογή keywords.
Κατασκευή meta-tags.
Βελτίστοποίηση πυκνότητας κειμένου για επιλεγμένες λέξεις κλειδιά,
Βελτιστοποίηση τίτλου σελίδας για επιλεγμένες λέξεις κλειδιά.
Έλεγχος ταχύτητας γραφικών.
Κατασκευή drive pages εάν χρειάζεται,
Μηνιαία αναφορά των αποτελεσμάτων θέσης της σελίδας, και μηνιαία αναφορά αριθμού επισκεπτών σελίδας.
Τιμή πακέτου 3 επέμβαση στις σελίδες και προώθηση: 880 ευρώ. Για 6 μήνες. και 46.90 ευρώ το μήνα

Χρήση συνδυασμού τρόπων διαφήμισης
Ότι και το πακέτο 2 Βασική προώθηση (καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης) με επιπλέον διαφημιστικές επιλογές:
Βanner ads:  Διαφήμιση με εγκατάσταση banner σε διάφορες κεντρικές σελίδες του INTERNET Κόστος Υπηρεσίας: 44 ευρώ. ανά banner (κατασκευή)+ 0.029 ευρώ per view ανάλογα με το site στο οποίο θα γίνει η καταχώρηση του banner add.
FFA pages: Περιλαμβάνει την εγγραφή του site σας σε Free for All (FFA) pages Κόστος Υπηρεσίας: 146.90 ευρώ ανά 100 FFA pages.
Opt-in emails: πρόκειται για λίστες με e mails ανθρώπων που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοιες με τις δικές σας και άρα πιθανούς πελάτες σας. Τα emails θα πρέπει να παρακολουθούνται από σάς. Κόστος Υπηρεσίας: 60 - 299 ευρώ ανά λίστα (ανάλογα και με τη λίστα).
Εγγραφή σε Newsgroup: Περιλαμβάνει την εγγραφή και αποστολή του διαφημιστικού σας υλικού στα σχετικά με την επιχείρησή σας newsgroup. Οι απαντήσεις στα mails που θα προκύψουν από τα newsgroup θα γίνονται από σάς αφού θα αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Kάποια από αυτά μπορούν να απαντηθούν με την εγκατάσταση Autoresponder ο οποίος θα αναλαμβάνει να απαντάει με τυποποιημένες απαντήσεις στις συχνότερα εμφανιζόμενες ερωτήσεις μέσω email. Κόστος Υπηρεσίας 88 ευρώ. ανά εγγραφή και αποστολή σε λίστα newsgroup.
Εγκατάσταση και φόρτωμα Autoresponder: Περιλαμβάνει την εγκατάσταση και ρύθμιση του λογισμικού και το φόρτωμα των emails σε αυτό. Δεν περιλαμβάνεται η αγορά λογισμικού σε περίπτωση που δεν θέλετε freeware version. Κόστος Υπηρεσίας 88 ευρώ
Targeted group lists: Περιλαμβάνει λίστες με email που θα συλλέγουν μετά από εξειδικευμένη έρευνα που θα γίνει ειδικά για την επιχείρησή σας και για τον αριθμό που εσείς θα επιλέξετε Κόστος Υπηρεσίας 0.23 ευρώ ανά επιτυχημένη αποστολή emails στοχευμένου group
Strategic linking - Web rings: Σύνδεση σελίδας με άλλες παρόμοιου ενδιαφέροντος και ανταλλαγές Links Κόστος Υπηρεσίας: 88 ευρώ./link.
Κατασκευή δημιουργικού διαφήμισης Περιλαμβάνει την δημιουργία του κειμένου που θα αποστέλλεται για την προώθηση της επιχείρησης Κόστος Υπηρεσίας : 528 ευρώ δημιουργικό

Τιμή: Πακέτου 4 Χρήση συνδυασμού τρόπων διαφήμισης 1174 ευρώ. Για 6 μήνες. Κατόπιν 117 ευρώ το μήνα. Και περιλαμβάνει 1 Banner, 100 FFA, 50 opt-in emails, 3 Newsgroup, 1 Autoresponder με 7 διαφορετικά μηνύματα, 6 διευθύνσεις από targeted group, 10 link- 1web ring δέκα θέσεων, 1 κείμενο για email και 1 κείμενο για banner.  
Ολοκληρωμένη προώθηση       Προτεινόμενο!
Ενοποίηση του επέμβαση στις σελίδες και προώθηση και συνδυασμού τρόπων διαφήμισης.
Στην περίπτωση αυτή προσφέρονται ολα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής προώθησης σε ένα και μόνο πακέτο με μειωμένη τιμή. Είναι δηλαδή μια ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Και όλα αυτά στην εκπληκτική τιμή των 1700 ευρώ !  κατόπιν μετά τον 6o μήνα 117 ευρώ κάθε μήνα
Σημείωση: στις παραπάνω τιμές πρέπει να συμπεριληφθούν και τα έξοδα για την προμήθεια χώρου ή email από τους διάφορους παροχείς του δικτύου. όπως ενδεικτικά αναφέρεται για τα banners 0.029 ευρώ ανά view.

Ηλεκτρονικό βιβλίο: Προώθηση μέσω Ίντερνετ, Τεχνικές και Τεχνάσματα, όλα όσα θα θέλατε να ξέρατε για τη διαφήμιση στο Ιντερνετ
Παραγγελία βιβλίου: Ζητείστε να σας στείλουμε με email τον κωδικό εισόδου για download του βιβλίου.
Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου για διευκρινίσεις και απορίες αλλά και γιατί κάθε διαφημιστική καμπάνια είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ελάτε να χρησιμοποιήσουμε το βασικό χαρακτηριστικό της νέας οικονομίας την ευελιξία για να δημιουργήσουμε νέα εργαλεία ειδικά για τη δική σας διαφημιστική καμπάνια.

 

Go to Homepage

Copyright © 2000-2002 eshops.gr Inc. All rights reserved.
Privacy Policy