προγράμματα συνεργασιών

 

 

  Θέλετε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και μόνιμο εισόδημα; Συνεργαστείτε με το  eshops και μάθετε τα μυστικά τηs επιτυχίας του ecommerce στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μάθετε ακόμη πως περισσότερες από 200 τουριστικές επιχειρήσεις στο δίκτυο του etravel και 150 εμπορικές στο δίκτυο του eshops εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του ecommerece μέσα σε λίγους μόνο μήνες σε μία μόνο περιοχή...

 


Οδηγός Αγοράς


  Συνεργασίες

Θέσεις Εργασίας


  Διαφήμιση
  Αγγελίες

Επικοινωνείστε μαζί μας


Καταχωρείστε το site σας

 

 

 

 
Το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce)  προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους καταναλωτές. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι η η δυνατότητα δημιουργίας ενός σημαντικού εισοδήματος, αρπάζοντας τώρα την ευκαιρία που σου προσφέρεται. Υπάρχουν, βασικά, τέσσερις τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσω του internet:  
Επενδυτής - πρέπει να επενδύσεις τα χρήματά σου προσπαθώντας να κάνεις τη σωστή επιλογή ώστε να βγάλεις κέρδος απο την επένδυσή σου.
Διαφημιστής - πρέπει να κατέχεις το τεχνικό καθώς και το επιχειρηματικό τμήμα για να προβάλεις μια επιχείρηση στο internet.
Πωλητής - πρέπει να έχεις ένα προϊόν ή υπηρεσία που θα μπορεί να πουληθεί σε πελάτες, τους οποίους θα πρέπει να είσαι ικανός να προσεγγίσεις μέσω του internet.
Συνεργάτης πώλησης προίντων και υπηρεσιών   ( eshops affiliate )  - μπορείς να δημιουργήσεις μία πρωτότυπη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια επιχείρηση βασισμένη στο internet μοιραζόμενος τη συναρπαστική ικανότητα του να κατευθύνεις την κίνηση καταναλωτών στο διαδίκτυο προς ένα μεγάλο εμπορικό site. Με τη χρήση ενός δοκιμασμένου και αποδειγμένου συστήματος προώθησης προϊόντων, η επιχείρηση σου θα γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη. Το κέρδος σου θα προέλθει από τη διακίνηση προϊόντων και υπηρεσιών που ήδη χρειάζονται οι καταναλωτές, μεσολαβώντας και όχι πουλώντας - οπότε το κέρδος σου είναι απόλυτα εξασφαλισμένο.
 
  Καθώς η προοπτική για εισόδημα μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου ανατέλλει, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται για να αναπτύξουν επιχειρηματικά πρότυπα που θα τους τοποθετήσουν στην αιχμή αυτού του οικονομικού φαινόμενου.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγάλεις χρήματα στο internet και νέοι τρόποι εμφανίζονται κάθε μέρα με την ανάδυσει επιχειρηματικών τάσεων και τεχνολογικών επιτεύξεων.
Το δικό μας επιχειρηματικό πρότυπο σε βάζει στο προσκήνιο αυτών των νέων ευκαιριών με ένα απλό, κατανοητό και άμεσο τρόπο.
  Αυτή τη στιγμή, αυτό το site προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων - από αθλητικά είδη μέχρι είδη οικιακής διακόσμησης, προσωπικής υγιεινής ή και είδων super market. Επίσης προσφέρουμε μία ποικιλία προσωπικών υπηρεσιών, απο ένα πλήρες ταξιδιωτικό γραφείο μέχρι παροχές υπηρεσιών internet εξειδικευμένες για την οικογένεια και την επιχείρηση.  
  Έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε αυτή την απαράμιλλη επιχείρηση με ένα απο τους τρεις τρόπους:  
Γίνε εξωτερικός συνεργάτης του πανελλαδικού μας δικτύου στην περιοχή σου. Εξασφαλίζοντας βασικό μισθό ποσοστά και μπόνους επί των πωλήσεων και ένα εγγυημένο μέλλον γιατί οι πελάτες σου είναι μόνιμοι και σου παρέχουν ένα διαρκές επαναλαμβανόμενο εισόδημα όλη την διάρκεια της συνεργασίας σου
Γίνε επίσημος αντιπρόσωπος μας  ακολουθείς ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο σύστημα προωθώντας υπηρεσίες και προιόντα μοναδικά αξιόπιστα που τυγχάνουν ευρείας αποδοχής, μεγάλη υποστήριξη από το δύκτυο eshops και προυποθέσεις για ένα εξαιρετικό μελλον.
Γίνε συνεργάτης πώλησης προίντων και υπηρεσιών   ( eshops affiliate ) και άρχισε να λαμβάνεις εισόδημα και bonus βάση των αγορών που κάνουν οι δικοί σου πελάτες και οι δικοί σου συνεργάτες που ήδη έχεις συστήσει. Όσο περισσότερές αγορές εσύ και οι συνεργάτες σου κάνετε μέσω αυτου του (portal site), τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη. Και το πιο σημαντικό; Μπορείς να γίνεις συνεργάτης πώλησης προίντων και υπηρεσιών  ( eshops affiliator ) αποφασίζοντας τώρα!
 
  Όπως εύκολα διαπιστώνεις, η προοπτική για το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν έχει όρια. Η ιστορία ήδη αρχίζει και ξετυλίγεται, ποιο ρόλο στη δημιουργία της θέλεις εσύ; Η επιτυχία είναι δική σου επιλογή

Η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και εξαρτάται από την προσπάθεια την επιμονή  την ικανότητα και την γνώση του κάθε ανθρώπου. Το πιο σημαντικό είναι να θέλεις περισσότερα από την ζωή και να προσπαθήσεις ειλικρινά για να τα καταφέρεις και  παράλληλα να βρείς το κατάλληλο όχημα για να τα καταφέρεις. Το δίκτυο eshops και etravel  εχει αποδείξει ότι είναι  το κατάλληλο όχημα.  Αν  όμως ενδιαφέρεσαι για ευκαιρίες εύκολου και γρήγορου πλουτισμού τότε καλύτερα να αναζήσεις  τέτοιες "ευκαιρίες"...  αλλού πάντως σίγουρα όχι εδώ!!!

H επιχείρηση αυτή κάνει για όλους...όλοι δεν κάνουν για την επιχείρηση.

Για πληροφορίες και αιτήματα  συνεργασίας επικοινωνείστε μαζί μας

 

Παντελής Λεδάκης

Μanaging Director

Go to Homepage
 
Copyright © 2000-2003 eshops.gr Inc. All rights reserved.
Privacy Policy